Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Ο Μάριος Πολυβίου μιλά στο larnakaonline για Σάββα Κάκο, τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και δεν «μασάει» να μιλήσει και για την πολιτική (videos)

Ο Μάριος Πολυβίου μιλά στο larnakaonline για Σάββα Κάκο, τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και δεν «μασάει» να μιλήσει και για την πολιτική (videos)

0

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν του αρέσει με τίποτα να κρύβεται. Είναι πάντα ντόμπρος και ειλικρινής.
Δεν φοβάται να πει αυτό που σκέφτεται, δεν κρύβεται και δεν «μασάει» τα λόγια του. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Μάριο Πολυβίου ο οποίος μας έχει ανοίξει την πόρτα του γραφείου του και μας έχει παραχωρήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
Μιλά για τις νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες με το Radisson και την συνεργασία του με τον Σάββα Κάκο, αναφέρεται στην οικονομία της πόλης, τα ξενοδοχειακά, την πολιτική και πολλά άλλα.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Μάριου Πολυβίου.
 Το δεύτερο μέρος θα δημοσιευθεί την ερχόμενη Δευτέρα και θα έχει μέσα μπόλικη… ΑΕΚ.
Απολαύστε τον!
«Με τον κ. Σάββα Κάκο μας συνδέει μια φιλία παλιά και ειλικρινής. Μας προσέγγισε πριν από τρία χρόνια. Ήταν μια επίπονη συνεργασία για να καταλήξουμε στο τελικό προϊόν. Ο κ. Κάκος βρήκε τους Κινέζους επενδυτές και από την πλευρά μας καταφέραμε να πείσουμε τον όμιλο».
«Σε περίπου 1,5 μήνα υπολογίζουμε να ξεκινήσουν ξανά οι εργασίας και θα λειτουργήσει υπολογίζουμε το ξενοδοχείο καλοκαίρι του 2017».

«Θα φέρει σίγουρα κάτι καινούργιο στην πόλη. Είναι ένα ξενοδοχείο που δεν υπάρχει στο ξενοδοχειακό χάρτη της Λάρνακας».
«Ο Άγιος Λάζαρος είναι ένα μοναδικό μνημείο για τους ξένους αλλά και για μας και έχει ένα τεράστιο ενδιαφέρον. Είναι ένα από τα αξιοθέατα τα οποία μπορούν να προσελκύσουν πολύ τουρισμό και προσφέρεται ο χώρος για τη δημιουργία ξενοδοχείων».
«Με όλους τους φορείς έχουμε καλή συνεργασία. Με την Radisson να αναφέρω ότι έχει βοηθήσει πολύ ο Δήμος».
«Οι ευθύνες για το κατάντημα της οικονομίας μας βαραίνουν όλους. Θέλουμε περισσότερο όραμα και πλάνο στον τρόπο λειτουργίας μας. Η οικονομία ευελπιστώ ότι σύντομα θα ανακάμψει».
«Για την Λάρνακα είναι πρωτόγνωρο να ακούμε ότι κάποιος κύριος από το Ιράν θέλει να ανεγείρει ξενοδοχείο ή κάποιος όμιλος από την Κίνα ή για Ρώσο επενδυτή. Όλα αυτά είναι θετικά. Είναι στο χέρι μας να τα κρατήσουμε και να τα προστατεύσουμε».
«Κάθετα όχι. Η πολιτική δεν είναι στο δικό μου το ενδιαφέρον αν και είμαι ενεργός πολίτης. Η πολιτική σαν πολιτική δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

«Υπάρχουν αρκετοί πολιτικοί που μας έχουν απογοητεύσει. Ο τομέας της πολιτικής είναι εκτός των δικών μου βλέψεων».

«Έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν, όπως όλοι οι λαοί».

«Βλέπουμε επαναλαμβανόμενα λάθη και δεν μπορούν να με πείσουν ότι είναι αθώα ή αβλεπτεί. Είναι εσκεμμένα».